Tornem a enfrontar-nos amb el Rossell aquet cop contra el BLAU i lider de lliga.
Un dia fresquet de hivern amb una temperatura agradable.
Gran assistència de pares i mares, el futbol base Ulldecona rep cada vegada mes visites de interessats al futbol.

Primer quart:0-2
El Rossell marca en un contraatac on els davanters 9 i 6 demostren autoritat i velocitat.
Amb el marcador en contra pressionem, Marc desbordant per la banda crea molts problemes a la defensa contraria però un altre contraatac dels Rossellencs posa el marcador en un clar 0-2.

Segon quart:0-3
Un Rossell molt ordenat amb rapits contraatacs imparables para els nostres xiquets. Adrià no troba continuïtats a les seves jugades. Els xiquets es relaxen i donen per perdut el quart.

Tercer quart:1-3
El Rossell segueix dominant molt rapit i segur, al final del quart vegem una molt bona actuació del porter i mes perill a la davantera Adrià incansable marca i dona ales al equip.

Quart quart:2-1
El partit esta perdut però Ulldecona no es rendeix, amb una actuació perfecta del porter i Adrià avui flamant aconsegueixen doblegar el Rossell.

Gran victòria merescuda del Rossell, Ulldecona ordenada i ben posicionada amb molta moral demostra esta ficat i pendent dels partits. Seguim creixen una gran aptitud del xiquets i tècnics molt units en tot moment esperant ansiosos el partit de tornada.