dimarts, 13 d’octubre del 2009


Torneig Quinquennals Alcanar 2009

Ulldecona 3 – Ràpita 3

Increïble però cert, a les 8,15 comencem el primer partit contra la Rapitenca, sortim com sempre endormiscats però avui amb raó .
Amb un 2-0 en contra els nostres xiquets es posen les piles, xut de Lluc i gol, Adrià empata 2-2 a la mitja part.
El nº9 de la Ràpita marca però Adrià empata a pocs minuts del final.
Un partit molt emocionant i divertit, a destacar la gran actuació del porter Aleix, l’afició per les dos parts molt correcta, anem cap als vestidors a recuperar forces.

Ulldecona 10 – Alcalà de Xivert 2

Sortim “enchufats” 1,2,3,4 gols de Adrià després Pep i ara Prajol 6-0 a la mitja part.
Tornem Adrià, Pep i Prajol davanters que s’entenen a la perfecció, la defensa amb Lluc, Xàvi i Àlex no en deixen passar ni una.
El xiquets amb poca pressió al camp es col·loquen millor, tots lluitant per la pilota demostren una gran aptitud.
Amb tants gols a favor quedem primer de grup “A” i ens enfrontarem contra Alcanar.
L’afició molt correcta.

Ulldecona 3 – Alcanar 3

Tornem a sortir molt be, gol de Pep, gol de Adrià, comencen a faltar forces, destaquem la gran actuació del defensa Àlex.
A la segona part Adrià col·loca el marcador 3-0 tenim el partit al sac, les forces falten cada cop mes, els davanters d’Alcanar juguen davant la nostra porteria i superen àmpliament els nostres defenses, 1 i 2 gols imparables para el nostre porter ens deixa molt tocats.
I llavors arriba la jugada polèmica del partit, desprès de una parada magnifica el nostre porter estan a terra rep una patada i Alcanar acaba marcant el 3 a 3.
Tanda de penals molt ben tirats per part de l’ Alcanar deixen el marcador 6 a 4 a favor de l’Alcanar.
Destaquem un gran ambient festiu de pura competició, una bona organització de torneig , afició local a no imitar , aptitud de xiquets i entrenadors exemplar. Donem la benvinguda a Oriol que ha estat rebut pels nens i pares magníficament.
L’ any que be tarnarem....

P.S: Els pares al voltant del camp no han de donar tantes instruccions als nens deixem aqueta feina pels tècnics, GRACIES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada