Per la baixa de Aleix, es Pep que ocupa la porteria, no tindrà molta feina.
Enseguida es veu que esta Ràpita no es la de la setmana anterior.
Marc l'hi passa la pilota a Adrià que marca el primer gol del dia. 0-1

Segont quart:

Bona jugada de triangulació, de l'equip on Adrià remata a porteria. 0-1
Jugada personal per l'esquerra d' Àlex Montaner, que xuta fort en diagonal i marca. 0-2
Àlex Montaner torna a marca gol. 0-3

El quart acaba en empat a cero gols . 0-0

Adrià la condueix fins la porteria, i l'hi passa a Prajol que marca. 0-1
En la jugada gairebé següent , Prajol xuta a porteria fort i ras, marcant un gol. 0-2
En una gran jugada de Lluc esta a punt de marcar un gol.

Primer quart:

Comença el quart i de seguida es veu que el partit no serà fàcil.

Ja que es veu que la Ràpita es un equip que juga molt bé tàcticament.

Nosaltres no estem al seu nivell, segurament degut a que no vàrem poder entrenar degut al vent.

Marca la Ràpita 0-1.

En una jugada fortuita, Aleix es fa mal, i Pep ocupa el lloc de porter.

Jugada d' Adrià, que es desmarca per la banda dreta fins l'àrea contraria, xuta i el defensa de la Ràpita la tira dins de porteria. 1-1

La Ràpita torna a marcar gol. 1-2

Aleix torna a la porteria.

En una gran jugada d' Àlex Montaner, que recupera la pilota dins de propia àrea i en una jugada personal, la puja per tot el camp i marca un gran gol, després de diblar a mig equip contrari. 1-0

Pero de seguida ens torna a marcar la Ràpita 1-1. i 1-2

Punts del quart: 1-3.

El quart acacaba en 0-0.

Sols destacar a Àlex Montaner en moltes ganes de marcar gol.

Punts del quart 2-2.

El quart acaba en 0-3 a fabor de la Ràpita Blau.

Punts del quart 1-3

Destacar negativament,la excesiva competivitat de l'entrenador contrari.

No tenim que oblidar que es tracta de xiquets de PRE-BENJAMÍ.

Ara es més important aprendre i xalar, que no guanyar.

PUNTS AL FINAL DEL PARTIT: 5-11

dissabte, 28 de novembre del 2009

Sant Jaume / Ulldecona

Alineació:

El matí es presenta molt be amb una temperatura perfecta arribem al camp, un camp de gespa natural en perfecte estat novetat para molts dels nostres jugadors.
La baixa important del nostre porter Aleix no pertorba la concentració dels nostres jugadors.
LLuc es posa els guants convençut de parar tots els xuts…

1er quart: 0-0

Comencem el primer quart amb una defensa ordenada i resistint el desborde continuo dels davanters contrari.
La nostra davantera lenta acusant un camp per molts pesat, bones combinacions però la pilota no corre.

2on quart: 0-1

Bona parada de Lluc molt atent durant tot el partit. La defensa segueix molt ferm i la davantera amb Pep mes ofensiva.
Adrià marca el primer gol.

3er quart: 1-3

El St Jaume sucumbeix, primer Pep desprès Adrià dos vegades rematant a porta.
Marc destaca en atac pujant les pilotes fins l’àrea.

4rt quart: 0-1

Amb el partit resolt els tècnics decideixen canviar alineacions i provar noves posicions de jugadors, els xiquets ho agraeixen i disfruten dels canvis.
Marc desbordant marca!!!

dissabte, 14 de novembre del 2009

Alcanar / Ulldecona

Alineació:

• Prajol Martorell (1 5)

El partit agafa a l'equip adormit.
Adrià recupera una pilota , xuta per l'esquerra i marca gol.
0/1
Saca el porter de l'Alcanar i Adrià marca un altre gol.
0/2
Àlex Querol salva un gol segur.
El quart acaba en un gol de l'Alcanar.
1/2

Marc en defensa penja una pilota al mig del camp i recupera Lluc, que lluita i lluita per la pilota i l'hi envia a Adrià que marca un gol de vaselina.
0/1

Comença el quart i marca l'Alcanar.
1/0

Pep puja la pilota per la dreta i l'hi passa a Jordi que l'hi envia a Adrià per marcar el gol de l'empat.
1/1

El quart acaba en empat a cero gols.

El repartiment final de punts queda en 6 / 10.

dimarts, 10 de novembre del 2009

Ulldecona / Masdenverge

Alineació:

Sols començar el partit ja es veu que serà un partit amb mols gols.
Adrià des de el mig del camp penja una pilota a l'àrea contaria, on Prajol rep la pilota, que es desmarca per la dreta i marca el primer gol.

El resultat final del quart es de: 1 - 0

Adrià Marca sols començar el partit. 1-0
En una jugada dins l'àrea del Masdenverge, Adrià lluita per una pilota i l'hi envia a Prajol que marca un gol, 2-0.
El Masdenverge, està desconcertat i la prova es la jugada següent, on saca la pilota el porter amb un xut, i Adrià recupera, xuta i marca gol.

El resultat final del quart es de: 3-0

Àlex Montaner en tasques ofensives, es desmarca per la banda esquerra i marca gol. 1-0
Adrià en una carrera per la banda dreta, l'hi envia una pilota a Prajol, que marca el 2-0.

El resultat final del quart es de: 2 -0

Este comença a un ritme molt alt, on enseguida marca gol Adrià , 1-0.
I tot seguit marca el 2-0 Prajol d'un fort xut.
Adrià recupera una pilota xuta sense angle , i fa gol 3-0.

Prajol amb un fort xut posa aprova el porter del Masdenverge, este refusa la pilota que la recupera Adrià i marca el 4-0.
El gol següent el marca Prajol per la dreta i sense angle, 5-0.
Adrià marca el 6-0.
I per acabar el Masdenverge fa el gol que tanca el marcador 6-1.

El resultat final del quart es de: 6 -1

El final del partit queda amb 12 punts para l'Ulldecona i 4 para el Masdenverge.

dimarts, 3 de novembre del 2009

Santa Barbara / Ulldecona

PRIMER QUE RES, S'HA DE SER PUNTUAL A L'HORA DE LA CONCENTRACIÓ SOBRETOT SI EL PARTIT ES FORA DE CASA.

Alineació:

El partit comença , i ens agafa en fret. Tot i que els pares no deixen
d'animar als xiquets, el Santa Barbara ens marca un gol.

Aquí es on comencen a funcionar, Àlex Montaner recupera una pilota en defensa, l'hi envia a Adrià que es desmarca per la banda, fins la porteria contraria, xuta i el porter refusa la pilota que l'aprofita Jordi Borràs i fa el primer gol del qua
rt. 0 - 1.
Destacar a Aleix, com sempre a la porteria.

Després d'una mica de embolic al mig del camp, Adrià aprofita un moment de desconcert i lluita per una pilota, se la emporta i corre per la banda i amb un xut fort marca el 0 - 2.

El resultat final del quart es de: 0 - 2

Gol del Santa barbara. Este quart el perdem, no hi rés a destacar.
Recordar que es important animar als xiquets.

El resultat final del quart es de: 1 -0

Àlex Montaner, roba una pilota en defensa i xuta fort enviant la pilota a la davantera, on es troba Adrià, que li envia a Prajol i marca , 0 -1.

Refusa el porter del Santa Barbara, i Adrià molt atent a la jugada, marca un altre gol, 0 - 2.
Després d'encaixar un gol del Santa Barbara, Lluc fa una carrera en solitari per la banda dreta, arriba a l'àrea
,xuta i marca per baix un gran gol. 1-3.

El resultat final del quart es de: 1 - 3

Al final repartiment de punts 8 a 8.

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Ulldecona / Amposta Negre

Alineació:

Comença el part i l'Amposta marca un gol a jugada parada, de falta directa. Això no sembla que desmotive l'equip, tot lo contrari. De seguida es veu que tenen ganes de guanyar, i comencen a passar-se la pilota entre al mateix temps que la pujent a camp contrari.
Dominen clarament el partit, tots fan una extraordinaria feina d'equip.
Destacar la parella atacant Prajol Martorell- Adrià Tortajada , i a la defensa Àlex Montaner - Marc Chillida, sense oblidar el nostre porter Aleix Mora.
La recompensa del bon treball d'equip arriba en forma de gol, l'autor es Prajol Martorell.

El resultat final del quart es de: 1 - 1

En una jugada ben treballada,on Pep Jerónimo, roba una pilota i l'hi passa a Lluc Gallimó, que després de desfer-se del seu marcador, l'hi envia a Adrià, situat molt prop del corner, xuta i marca el primer gol del quart.
Destacar la feina de Aleix Mora, que amb una gran estirada, treu una pilota que anava directe a gol, i l'envia a corner.
Adrià recupera una pilota a la nostra àrea, i la puja a camp contrari, l'hi envia a Pep Jerónimo, que tot hi que li entren diferents jugadors de l'Amposta, marca un gol.

El resultat final del quart es de: 2 - 0

El resultat final del quart es de: 0 - 0

Sols destacar a Aleix Mora de porter, i una jugada personal de Adrià, que després d'una carrera per la banda acaba en corner.
I la participació de Bakr Yechou, benvingut.

En este quart es nota el cansament de l'Amposta.Fruit daixò son els dos primers gols, molt similars i en poc temps.
El primer gol arriba després de que el porter de l'Amposta, saca de porteria, i Pep Jerónimo, recupera la pilota i l'hi passa a Adrià, que xuta i marca gol.
El segon gol arriba tot seguit, saca el porter de l'Amposta, l'hi cau als peus de Adrià que xuta fort i per baix , marcant gol

Adrià Tortajada, saca de corner molt ajustat a porteria, que casi entra a dins i després del refús del porter, la pilota cau als peus d' Àlex Querol que marca el tercer gol.
Per acabar remarcar l'últim gol, fet per Adrià. La jugada be després d'un atac de l'Ulldecona, on la pilota surt rebotada des de la porteria de l'Amposta al frontal de l'àrea, i sense que arribe a tocar terra i a mitja alçada, Adrià Tortajada, engalta la pilota amb un fort xut i entra a porteria per l'esquadra. Un gol de CRACK.

El resultat final del quart es de: 4 -0

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Torneig Quinquennals Alcanar 2009

Ulldecona 3 – Ràpita 3

Increïble però cert, a les 8,15 comencem el primer partit contra la Rapitenca, sortim com sempre endormiscats però avui amb raó .
Amb un 2-0 en contra els nostres xiquets es posen les piles, xut de Lluc i gol, Adrià empata 2-2 a la mitja part.
El nº9 de la Ràpita marca però Adrià empata a pocs minuts del final.
Un partit molt emocionant i divertit, a destacar la gran actuació del porter Aleix, l’afició per les dos parts molt correcta, anem cap als vestidors a recuperar forces.

Ulldecona 10 – Alcalà de Xivert 2

Sortim “enchufats” 1,2,3,4 gols de Adrià després Pep i ara Prajol 6-0 a la mitja part.
Tornem Adrià, Pep i Prajol davanters que s’entenen a la perfecció, la defensa amb Lluc, Xàvi i Àlex no en deixen passar ni una.
El xiquets amb poca pressió al camp es col·loquen millor, tots lluitant per la pilota demostren una gran aptitud.
Amb tants gols a favor quedem primer de grup “A” i ens enfrontarem contra Alcanar.
L’afició molt correcta.

Ulldecona 3 – Alcanar 3

Tornem a sortir molt be, gol de Pep, gol de Adrià, comencen a faltar forces, destaquem la gran actuació del defensa Àlex.
A la segona part Adrià col·loca el marcador 3-0 tenim el partit al sac, les forces falten cada cop mes, els davanters d’Alcanar juguen davant la nostra porteria i superen àmpliament els nostres defenses, 1 i 2 gols imparables para el nostre porter ens deixa molt tocats.
I llavors arriba la jugada polèmica del partit, desprès de una parada magnifica el nostre porter estan a terra rep una patada i Alcanar acaba marcant el 3 a 3.
Tanda de penals molt ben tirats per part de l’ Alcanar deixen el marcador 6 a 4 a favor de l’Alcanar.
Destaquem un gran ambient festiu de pura competició, una bona organització de torneig , afició local a no imitar , aptitud de xiquets i entrenadors exemplar. Donem la benvinguda a Oriol que ha estat rebut pels nens i pares magníficament.
L’ any que be tarnarem....

P.S: Els pares al voltant del camp no han de donar tantes instruccions als nens deixem aqueta feina pels tècnics, GRACIES.

Continua la línia ascendent de l'equip.

Aleix Mora ja destaca com un gran porter, es el que mana dins de la seva àrea.

Com jugador destacar la important feina de Adrià Tortajada, un jugador molt valuós.Ja que a més de jugar al davant, sap baixar a ajudar a defensar.

Només començar el partit Prajol Martorell, marca el primer gol ,o-1.

Sense gaire temps més, Prajol, torna a marcar un altre gol , 0-2.

L'equip comença a fer jugades ben treballades, i no tarda a pujar al marcador el 0-3 , gol d'Adrià Tortajada.

Quant faltava poc per acabar la primera part, marca el Roquetenc, 1-3.

Una molt bona gran jugada per part de l'equip contrari, on Aleix Mora, no va poder fer res per parar el xut.

Comença la segona part, i es veia venir que cauria un altre gol, torna a marcar Adrià, amb un fort xut de fora l'àrea i per tota l'esquadra.... GOLAS.

Adrià, en tasques defensives recupera una pilota al mig del camp, i en una gran jugada personal, marca el 1-5.

Lluc Gallimó al mig del camp lluita pert una pilota, i amb l'ajuda d'Adrià roben la pilota al Roquetenc. Adrià comença una carrera des de el mig del camp , l'hi passa la pilota a Pep Jerónimo que marca un altre GOLAS de vaselina , 1-6

Per acabar el partit, Adrià torna a marcar un gol, que es el resultat definitiu, 1-7.

Tornarem a dir que este equip,tot i estar al principi de la temporada, està demostrant que forma un bloc molt compacte.

Els jugadors nous s'han acoplat a la perfecció amb els de segon any.

diumenge, 27 de setembre del 2009

Amistós amb el Benicarló

ULLDECONA /BENICARLO

Partit amistós

dissabte, 19 de setembre del 2009

I Torneig de futbol a Masdenverge
Per recaudar fons per l'associació NEPAL-AKI.

Entrenador: Hector Ortega Redó.

Alineació:

Agrair la feina feta per part de Xavi Jerónimo, fent de delegat de l'equip.

Tal mateix agrair també la col.laboració de Ramón Querol ajudant a l'entrenador a dirigir l'equip.

Primer partit:

Santa Bàrbara / Ulldecona

Resultat: 4 / 0

Pep Jerónimo fent de porter efectua una molt bona parada.

Destacar a Adrià Tortajada com el millor jugador.

Tot els jugadors apunten bones maneres, estan prou bé, peró encara es nota que els falten minuts, es el primer partit de la temporada.

Segon Partit :

Vinaròs / Ulldecona

Resultat: 6 / 2

Aleix Mora fa de porter on destaca pels seus reflexes efectuant bones parades.

Com jugador destacarem a Pep Jerónimo que a més es l'autor de dos gols de penal, el que feia el 5-1 i el 5-2.

En defensa sobresurt Àlex Montaner, i no podem oblidar l'esforç d' Adrià Tortajada, que tot i estar tocat del tormell per una entrada, no deixa de lluitar i treballar per l'equip.

Resultat: 3 / 5

La primera part Aleix Mora de porter.

Jugador destacat Àlex Montaner en defensa.Dona molta seguretat als companys.

Es el primer partit guanyat, els jugadors surten amb moltes ganes i deseguida arriba el primer gol, 0-1 marca Lluc Gallimó.

Després l'equip entra en una fase de desconcert, i encaixa dos gols.

Però sembla que no volen perdre un altre partit i marquen el gol de l'empat de penal l'autor es Àlex Montaner.

Rapidament Pep Jerónimo marca el tercer gol, i acaba la primera part. A la segona part Adrià Tortajada marca un golas de falta directa. Desprès d'encaixar un gol del l'Alcanar, Adrià Tortajada marca el gol que tanca el marcador 3-5.

Com l'equip ha quedat en el tercer lloc de la lligueta, els toca enfrentar-se amb el segon
clasificat de l'altra lligueta.

Quart Partit :

Rapitenca / Ulldecona

Resultat: 4 / 3

Aleix Mora com porter amb una gran parada.

La primera part comença amb l'equip un poc adormit, i enseguida encaixa 3 gols.

Però al final de la primera part l'equip fer una gran jugada, on Pep Jerònimo, roba una pilota al mig del camp, este l'hi passa a Adrià Tortajada i este l'hi envia a Marc Chillida, que l'hi torna a Adrià i amb un fort xut, marca el primer gol que puja al marcador 3-1, un gol que dona ales als jugadors.

La segona part comença amb Lluc Gallimó de porter.

El ritme del partit es molt alt, i després d'encaixar un altre gol, Àlex Querol fa el 4-2 al desmarcar-se de la defensa.
Pep Jerónimo fa el 4-3, i després d'algunes ocasions perdudes, l'arbitre xiula la fí del partit.

La sensació que ens queda, es que si el partit dura 5 minuts més, l'equip remonta el resultat.

Aquest equip es molt lliutador, i segur que ens donarà moltes al.legries aquesta temporada.