dilluns, 25 d’octubre del 2010

23- octubre- 2010 Vinaròs 1- Ulldecona 4


Segon partit del campionat comarcal dels prebenjamins de l'Ulldecona. Els dos primers quarts van ser molt igualats i tots dos van acabar en empat, a zero i a un respectivament. En canvi els dos últims quarts els van poder guanyar tots dos, (1 a o i 2 a 0). En total ens hem emportat 10 dels 16 punts que es disputaven en el partit. Lluc, Pere, Jordi i Guillem van ser els golejadors. Agraïr a Sergi Riba que ens faci arribar les fotos del partit.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

17-octubre-2010 ulldecona 3-amposta roig 3

Primer partit del campionat comarcal de la categoria prebenjamí de la temporada 2010/2011. El resultat final va ser d'empat a 3 gols i també d'empat a 8 punts.
Els gols de l'Ulldecona van ser de Pere, per partida doble i de Jordi. Agraïr a Núria Callarisa la seva tasca en l'arbitratge del partit destacant, especialment, la seva part didàctica.

dilluns, 11 d’octubre del 2010

Ulldecona 0- Deltebre 11

Fent el precalentament abans de començar el partit


Avui s'han incorporat dos nous jugadors a la nostra plantilla: en Carlos Castell i en Lucas López. Ja som 16, i es nota molt bon ambient en el grup.
El partit va ser molt desigualat degut a la força i al saber fer de l'equip contrari, però els nostres s'ho van passar molt bé i van poder gaudir d'una bona estona jugant.

dilluns, 4 d’octubre del 2010

benicarló





Benicarló 6- Ulldecona 5.
Partit molt disputat amb moltes alternatives en el marcador i molta igualtat durant tot l'enfrontament.

rosell



Matí molt agradable al Camp d'Esports de Rosell, on vam poder veure un interessant partit de futbol. El resultat final va ser d'empat a cinc gols.
Des d'aquí m'agradaria agraïr la gentilesa i l'amabilitat dels responsables de l'equip del Rosell pel tracte que sempre manifesten amb nosaltres.